top of page

מהי יננות טבעית?

פחות מכונות, יותר ידיים ולב

אנחנו בוצרים את הענבים מכרמים בהם נותנים כבוד לאדמה וליצורים החיים עליה. מאמינים שתפקידנו ביקב הוא ליצור את התנאים הטובים והמדויקים ביותר ולאפשר לתהליכים הטבעיים והמופלאים להתרחש. להיות בהקשבה למה שקורה ליין "ולעשות" כמה שפחות.

7FC8C189-0245-4071-90A3-C01BF8C53426_1_105_c (1).jpeg
יוחאי מבקבק בקבוקי יין

ובכל זאת, מה כן ״עושים״?

בוצרים את הענבים בזמן, כדי שהטעמים יהיו מאוזנים וכדי ששמרי הבר המגיעים מהכרם יתסיסו את היין באופן בריא. מחליטים באיזה אופן כדאי להתסיס את הענבים מכל כרם. בוחרים את המכלים המתאימים ליישון היין (חביות עץ, כדי חרס, מכלי בטון או נירוסטה).

טועמים מתי הגיע זמנו של היין לזרום לבקבוקים ומתי הוא כבר מוכן לשתייה. לאורך כל התהליך אנחנו טועמים את היינות ועושים כמה שפחות פעולות.

כל היינות תוססים על שמרי הבר ואינם מסוננים. חלק מהיינות נעשים ללא תוספת גופרית דו-חמצנית, וחלקם בתוספת כמות מזערית.

וזהו, שום תוספים או תיקונים אחרים

כשאתם שותים יין של יקב רוזה, אתם שותים תהליך טבעי ומופלא ששני אנשים רק עזרו לו לקרות.

רוצים לשמוע עוד על ייננות טבעית ועל יקב רוזה?

מוזמנים לקבוע טעימה מקצועית בליווי אחד מיינני היקב.

פרטים ליצירת קשר, שעות פתיחה ועוד

שעות פתיחה

ברגעים אלו ממש אנו מבקבקים עוד מאות בקבוקים, משכימים לבציר הענבים, בוצרים ענבים או סוחטים וטועמים. מוזמנים לבוא לבקר ולטעום רק התקשרו לתאם מראש, אנו מקווים לשוב לשעות פתיחה קבועות בקרוב

יצירת קשר

כתובת

יקב רוזה, כפר מנחם

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page